۱۴ دلو ۱۴۰۰از فراغت دانش آموخته گان دانشکده اقتصاد موسسه تحصیلات عالی برنا طی یک محفل تجلیل به عمل آمد. در این برنامه هیئت رهبری و استادان موسسه تحصیلات عالي برنا، رئیس امر بالمعروف و نهی عن المنکر و رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت بدخشان اشتراک نموده بودند.برنامه با تلاوت آیات قرآن کریم آغاز گردید.عبدالاحد “حاجی‌زاده” رئیس موسسه تحصیلات عالی برنا در مورد اهمیت و ضرورت علم و دانش در جامعه صحبت نموده، بلند رفتن سطح علمی شهروندان کشور را به عنوان راه حل مشکلات کشور و توسعه اقتصادی افغانستان برشمردند. سپس مولوی شیر محمد “جواد”-رئیس امر بالمعروف و نهی عن المنکر ولایت بدخشان در مورد اهمیت علوم دینی برای هردو قشر ذکور و اناث در جامعه صحبت نموده بیان داشتند که امارت اسلامی افغانستان از نهاد های تحصیلی کشور حمایت نموده و فرصت های شغلی برای مرد و زن را فراهم می سازد. وی افزودند که هر جوان مسلمان اعم از آقایان و بانوان مکلف است تا ارزش های اسلامی را رعایت و حمایت نمایند. در بخش دیگری از برنامه، محترم معیزالدین “احمدی” رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت بدخشان در مورد رعایت حجاب و سنت های نبوی صحبت نموده فراغت دانش آموخته گان را تبریک گفتند. سخنرانان دیگر برنامه، محترم گل رضا حسنی در مورد اهمیت کار تیمی در شغل یابی و ارتباط دانش آموخته گان با دانشگاه و با همدیگر بعد از فراغت صحبت نمودند و محترم عظیم الله مجیدی نیز ضمن تبریک گویی فراغت دانش آموخته گان، یادآور شدند که قدم های بعدی را در راستای کسب علم در مقاطع ماستری و دوکتورا قوی تر بردارند. سه تن از دانش آموخته گان نیز به نمایندگی از فارغ التحصیلان ایراد سخن نموده از دستاوردها و فرصت های علمی پیش آمده در موسسه تحصیلات عالی برنا یاد آوری و سپاسگزاری نمودند.برنامه با اهدای تصدیقنامه به فارغان توسط کادر علمی و مهمانان به پایان رسید.هیئت رهبری موسسه تحصیلات عالی برنا فراغت دانش آموخته گان دانشکده اقتصاد را تبریک گفته، از بارگاه الله متعال آرزوی بهروزی و کامیابی برای تک تک دانشجویان خویش را دارد.

Borna

موسسه تحصيلات عالي برنا