از دانشجویان برتر موسسه تحصیلات عالی برنا طی یک محفل تقدیر صورت گرفت.۱۴۰۰-۱۱-۱۶برنامه “تقدیر از دانشجویان برتر” موسسه تحصیلات عالی برنا به روز شنبه، ۱۶ دلو سال روان، در تالار همایش های بام دنیا برگزار گردید. در این برنامه، برعلاوه هیئت رهبری و کادر علمی و اداری موسسه، رئیس امر بالمعروف و نهی عن المنکر ولایت بدخشان و دانشجویان دانشکده های دوگانه موسسه تحصیلات عالی برنا شرکت نمودند. برنامه با آیات کلام الله مجید آغاز یافته، با سخنان رئیس موسسه و رئیس امر بالمعروف و نهی عن المنکر ولایت بدخشان ادامه یافت. بعد از سخنان رؤسای دانشکده های دوگانه موسسه، بخش تفویض تقدیر نامه ها آغاز گردید و به اول نمره های صنوف، دانشجویان فعال و دانشجویان اشتراک کننده در رقابت های بازار مالی و نمایشگاه دانشجویی تقدیر نامه اهدا گردید. به تیم نخست کارعملی بازاریابی و نمایشگاه دانشجویی مبلغ ۴۰۰۰ افغانی، تیم دوم مبلغ ۲۰۰۰ افغانی و تیم سوم مبلغ ۱۰۰۰ افغانی جایزه اعطا گردید. محصلان دانشکده اقتصاد موسسه تحصیلات عالی برنا در یک اقدام مبتکرانه با ۹ تیم اشتراک کننده در یک نمایشگاه دانشجویی با هم رقابت نموده بودند که نتایج آن در روز تقدیر از دانشجویان برتر اعلان و به تیم های پیشتاز جوایز و تقدیر نامه اهدا گردید. تیم های غیر برنده نیز تصدیق نامه اشتراک و تقدیر نامه دریافت نمودند. رهبری موسسه تحصیلات عالی برنا موفقیت های مزید به تمام دانشجویان عزیز خویش را از خداوند توانا آرزومند است.نوت: رئیس موسسه تحصیلات عالی برنا ضمن سپاسگزاری از ایجاد زمینه و فراهم سازی فضا برای برگزاری برنامه های موسسه توسط هوتل بام دنیا، همکاری دوامدار و همیشگی و ارایه خدمات صادقانه توسط هوتل بام دنیا را با اهدای یک تقدیر نامه تمجید و تقدیر به عمل آورد.

Borna

موسسه تحصيلات عالي برنا